53J8 BN'ers editie

De 53J8 2013 is voorbij! Bedankt Ben Saunders, Tygo Gernandt, Fajah Lourens, Valerio Zeno en onze eigen Ruud de Wild voor het perfect vertolken van de Mr(s) X rol. En jagers, onwijs bedankt voor het meedoen! Tot volgend jaar?

nieuws

Gemist

Bekijken

Compilatie 53J8 dag 5 met Ruud de Wild

Onze eigen Ruud de Wild mocht de 53J8 2013 afsluiten als Mr X. En dat deed-ie heel aardig! Rond 15.00 uur werd hij in Den Haag gepakt door fanatieke jagers Otto en Stephanie. Check hoe Ruud zijn dag als Mr X was!

Lees verder
Reageer (0)
Share
Bekijken

Mr X is gepakt in Den Haag!

Ruud de Wild a.k.a. is gepakt bij de Zweedse ambassade in Den Haag! Otto en Stephanie tikten 'm samen aan en zij winnen dus de laatste 10.000,- euro! 

Lees verder
Reageer (0)
Share
Bekijken

Mr X was in Prinsenbeek!

Dit was vrijdag zijn derde locatie. Check de video! 

Lees verder
Reageer (0)
Share

Foto's

  • Actueel
  • Albums

Powered By

Tweets

Hi! Radio 538 is sinds kort overgestapt op een nieuw systeem. Hierom vragen we je om je account opnieuw te activeren. Klik op registreren en binnen een minuut kun je weer gebruik maken van je account! Thanks voor je medewerking.

Meld je in 1 minuut aan om volledig gebruik te kunnen maken van 538.nl. Met een 538 ID kun je met onze DJ's in gesprek komen, mee doen aan acties en blijf je altijd op de hoogte van het laatste 538 nieuws!

Registreer je met een van je social accounts


of met je e-mailadres