Over Frank Dane

Frank Dane is radio-dj bij de middagshow van Radio 538. Je hoort Frank elke maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur samen met  en nieuwslezer . In blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en hoor je de beste muziek!

In het programma van Frank hoor je welke woorden 538-luisteraars niet kunnen uitspreken in Wat Krijg Jij Niet Uit Je Blek en hoor je mooie of grappige muziekfeitjes in Muzikale Meesterwerken. Frank verkent de mening van het volk in Wat Vindt Nederland en je maakt elke dag kans op sushi in Su Si Su No! 🍣

Frank Dane op de radio

In de 90's begon Frank Dane met radiomaken op Midvliet FM, maar even later stapte hij over naar Radio 538. Hier was hij 's nachts tussen 00:00 en 03:00 uur te horen. Ook was Frank als sidekick de partner in crime van Niels Hoogland. In het begin van de zeroes ging hij als dj aan de slag bij onder andere Yorin FM en SLAM!FM, maar in 2007 keerde hij voor drie jaar terug naar Radio 538. Gelukkig is Frank inmiddels alweer jaren terug op zijn oude vertrouwde plek. Tussen 2019 en 2021 hoorde je hem in de ochtend van 538 en op dit moment met .

Fun facts over Frank

Wat weinig mensen weten is dat Frank vloeiend Deens spreekt. Zo heeft hij wel eens een hele uitzending in het Deens gepresenteerd na het verliezen van een weddenschap. 😅 Toch heeft Frank geen uren in de Duolingo-app hoeven doorbrengen, want hij hij is de zoon van een Deense vader! Frank is zelf ook vader van zijn zoon Ole. En dan de vraag die we het vaakst binnenkrijgen bij Radio 538: hoe lang is Frank Dane? De laatste keer dat we het hebben gecheckt was Frank 2.03 meter lang!

Sluiten