Over Edwin Evers

Edwin Evers is de bekendste radio-dj van Nederland. Achttien jaar lang was Edwin op Radio 538 te horen met zijn legendarische radioshow Evers Staat Op. Samen met sidekicks Rick Romijn, Niels van Baarlen, Jelte van der Goot en nieuwslezer Henk Blok liet Edwin Nederland iedere dag opstaan met een lach. In 2018 stopte de dj uit Hardenberg met zijn ochtendshow Evers Staat Op, maar na een break van vijf jaar is hij inmiddels weer terug op Radio 538 met zijn nieuwe middagshow Evers & co. Dit programma maakt Edwin samen met Cobus Bosscha en Henk Blok en is iedere vrijdagmiddag tussen 14:00 en 18:00 uur te beluisteren op Radio 538.

Edwin Evers staat bekend om zijn radioshows vol humor en sfeer. Zo doet hij geregeld sketches met zijn bekende typetjes, zoals bijvoorbeeld de broertjes de Boer. Ook zitten de shows van Edwin vol met gezellige interviews met bekende Nederlanders en kan je altijd rekenen op te gekke live-optredens van de beste artiesten uit binnen- en buitenland.

Edwin Evers Band

In de vijf jaar dat Edwin Evers niet in de ether te horen was, is hij veel bezig geweest met muziek. Edwin is naast radio-dj namelijk ook drummer en zanger en in de afgelopen jaren heeft hij veel eigen muziek gemaakt en uitgebracht. Daarnaast heeft hij veel concerten gegeven en opgetreden met zijn eigen Edwin Evers Band. Met de Edwin Evers Band speelt Edwin al sinds 2002 allerlei soorten nummers, zolang het maar feestelijk en herkenbaar is. En ondanks dat-ie terug is op de radio gaat hij in 2024 gewoon door met spelen en zit de agenda al behoorlijk vol met optredens.

Podcast met de Koning

Naast een carrière in de muziekwereld is Edwin Evers met nog meer nieuwe projecten bezig geweest. Zo heeft hij in 2023 een podcast gemaakt met niemand minder dan Koning Willem-Alexander. In de 10-delige serie Door de Ogen van de Koning sprak Edwin met de Koning over de hoogte- en dieptepunten van 10 jaar Koningschap.

Sluiten